Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi. Kot Vodne postelje vsak dan uporablja že več kot 15.617 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje.
Kot spodaj
Ikonce

Jesenski navdih

Jesen v naravi

Rjavi in rumeni odtenki v naravi.

Narava nas je s svojimi čudovitimi barvnimi odtenki navdihnila, da jih nekaj prenesemo tudi v naše spalnice. Večina jesenskih barv vsebuje rumene pigmente, zaradi katerih se počutimo prijetneje, saj izžarevajo toplino in ugodje.

Jesensko vzdušje v vaši spalnici lahko ustvarite s šopkom dišeče sivke in posteljnino v toplih barvah. Izberite odtenke različne odtenke rjave, monotonost pa razbijte z detajli v živi rumeni barvi.

Barve imajo na naše počutje velik vpliv, zato pri opremljanju premislite, kako se želite počutiti v prostoru. V spalnico, ki naj bi bila prostor miru in počitka, ne vnašajte preveč živih in pisanih barv, saj so preveč intenzivne. Odlična izbira so barve zemeljskih in pastelnih tonov, ki nam zbujajo občutek umirjenosti.

Če se kljub vsemu ne morete ločiti od pisanih barv, jih raje uporabite v manjših količinah – pisani dodatki, okvirji za fotografije, okrasne blazine, … 

 

 

(C) Copyright 2007, www.vodne-postelje.si, Vse pravice pridržane.