Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi. Kot Vodne postelje vsak dan uporablja že več kot 15.617 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje.
Kot spodaj
Ikonce

NovOST PRI LECTUSU: VODNA POSTELJA NAPOLI

vodna postelja Napoli

Pri Lectusu predstavljajo nov model vodne postelje, model Napoli. Primeren je za vse, ki jim ustreza udobje tanjše prevleke ter imajo tako omogočeno, da lahko celotno prevleko perejo v domačem pralnem stroju.


POSEBNOSTI MODELA NAPOLI:


PREVLEKA
Prevleka Comfort Line je obdelana z Aloe Vero, za katero je znanstveno dokazano, da uravnava počutje in zagotavlja sproščujoč spanec. Prevleka Comfort Line je prejemnica cetrifikata Oeko-Tex, standard 100, Razred 1.

MOŽNA NADGRADNJA

Model Napoli se lahko nadgrajuje z dodatki Lectus, ki povečujejo kompaktnost ter samo zračnost ležišča. Navade in telesne lastnosti se nam z leti spreminjajo, zato je možnost nadgradnje še kako dobrodošla.

 

Preverite dodatek: prevleka Air-Tex ter Integrirani toper Lectus.

 

Spanje na vodni postelji je zdravo, sproščujoče in higienično. Nakup vodne postelje velja za večina uporabnikov za eno najboljših investicij njihovega življenja.

 

 

 

(C) Copyright 2007, www.vodne-postelje.si, Vse pravice pridržane.