Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi. Kot Vodne postelje vsak dan uporablja že več kot 15.617 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje.
Kot spodaj
Ikonce

Wellness vodne postelje nudijo sodoben način sprostitve

Če še ne veste, kam bi odšli na kratek oddih, so ena izmed možnosti tudi wellness centri. To so centri, ki skrbijo za dobro počutje in vam nudijo popolno sprostitev, telesno aktivnost in premagovanje stresa. Nekateri welness centri imajo v svoji ponudbi vodne postelje, ki nudijo udoben počitek in predstavljajo nov način sproščanja.

Wellness vodne postelje

Sodobni način življenja zahteva od človeka številne napore, ki močno vplivajo na delovanje tako telesa kot duha. Vsakodnevno izpostavljanje stresu in naporu lahko pripelje do bolezni sodobnega časa, zato je nujno, da poskrbimo za sprostitev. Wellness je proces ohranjanja in krepitve telesnega, duševnega in duhovnega zdravja, ki ga človek dosega z zavestnim prizadevanjem na področjih telesnih aktivnosti, zdrave prehrane, duševnih aktivnosti in osebne sprostitve in v sozvočju z drugimi ljudmi in naravo. Je zdrav način življenja, ki nam omogoča dobro počutje.

Vodna postelja v wellness centrih.


Sproščamo se lahko na različne načine - s sprehodi v naravo, jogo, avtogenimi treningi, s slikanjem, spanjem in podobnimi aktivnostmi, lahko pa obiščemo enega izmed wellness centrov. Wellness centri ponujajo raznovrstne masaže, savne, jakuzzije, kopeli, terapije, fitnes ... Tovrstni centri svojo ponudbo stalno izboljšujejo in dopolnjujejo z novimi storitvami, zato je izbira pestra in lahko zadovolji še tako zahtevnega uporabnika.


V zadnjih letih so v številnih boljših wellness centrih pričeli uvajati tudi wellness vodne postelje, ki nudijo obiskovalcem izjemno udobje in sprostitev po obisku savn, masaž in drugih wellness storitev. Na vodnih posteljah wellness pa se izvajajo tudi številne terapije in obloge za razstrupljanje in obnavljanja telesa. Zaradi številnih prednosti vodnih postelj in posebnega občutka ležanja na wellness vodni postelji, ki je podoben lebdenju v vodi, so te v termah in zdraviliščih vedno bolj priljubljene.

.Vodna postelja v wellness centru Balnea.


Zaradi hitrega življenjskega tempa, preobremenjenosti in življenja pod stresom je pomembno, da si znamo vzeti čas zase in si privoščiti sproščanje ali razvajanje. Na spletni strani http://www.wellness-vodne-postelje.si/ si lahko preberete več o sodobnem načinu sproščanja v wellness centrih, našli pa boste tudi seznam centrov, ki imajo v svoji ponudbi wellness vodne postelje.

 

 

 

 

(C) Copyright 2007, www.vodne-postelje.si, Vse pravice pridržane.