Vodne postelje uporablja 10.000 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje. Privoščite si vodno posteljo tudi vi. Kot Vodne postelje vsak dan uporablja že več kot 15.617 Slovencev. Vodna postelja zagotavlja zdravo spanje.
Kot spodaj
Ikonce

 

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.vodne-postelje.si
(veljavnost od 1.6.2007 dalje)


Splošno

Nahajate se na spletnem mestu www.vodne-postelje.si (v nadaljevanju: spletno mesto), katerega namen je omogočiti javnosti, da prejme čim več informacij o vodnih posteljah. Podatki, informacije na spletnem mestu so uporabnikom na voljo pod pogoji oziroma omejitvami, ki so navedeni v nadaljevanju. Spletno mesto je last podjetja Maremico d.o.o., Šlandrova 4, 1231 Ljubljana Črnuče,  ki si pridržuje vse pravice v zvezi z uporabo tega spletnega mesta.


Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu in podstraneh so informativne narave. Podatki in informacije, ki so dosegljivi na spletnem mestu, se lahko kadarkoli spreminjajo brez predhodnega obvestila.


Vsi uporabniki spletnega mesta, uporabljajo spletno mesto na lastno odgovornost. Avtor spletnega mesta ne prevzema odgovornosti za kakršno koli neposredno, posredno, ali kakršno koli drugo škodo, ki izhaja ali je v povezavi z uporabo spletnega mesta, z dostopom ali nezmožnostjo uporabe informacij na spletnem mestu.


Vsebina spletnega mesta je informativne narave, zato avtor ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost informacij, ali za kakršno koli škodo, ki bi uporabniku nastala kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu.


Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani.


Zasebnost (varstvo osebnih podatkov)

Na določenih mestih spletnega mesta zbiramo nekatere podatke o uporabnikih (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov), vendar le v primeru, da uporabnik sam želi posredovati svoje podatke, za naročilo tiskovin ter za zastavitev vprašanja o vodnih posteljah. Vse osebne podatke varujemo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov, zato jih nikoli ne prodajamo, dajemo v najem, ali kakorkoli drugače posredujemo tretji osebi..


Obseg uporabe podatkov in pravice intelektualne lastnine

Vse slike, teksti, članki o vodnih posteljah in mnenja so last avtorjev spletnega mesta. Podatke in informacije s spletnega mesta lahko uporabnik uporablja za lastno, zasebno uporabo, pri čemer ne sme spreminjati označb o avtorskih in drugih sorodnih pravicah. Dovoljeno je tiskanje podatkov in informacij za namene branja za lastne oziroma nekomercialne namene. Kopiranje, posredovanje, objavljanje, spreminjanje podatkov in informacij ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršen koli drug način, je prepovedano. Izjema so novinarji in uredniki slovenskih medijev, ki lahko uporabljajo vse članke in slike (posebej so pripravljeni v podstrani Za novinarje), za objavo v medijih.


Še posebej je prepovedana uporaba slik, besedil in ostalega gradiva na spletnem mestu v komercialne namene. V primeru uporabe gradiva v komercialne namene bomo roti kršitelju sprožili pravni postopek pri pristojnem sodišču v Ljubljani.


Vse blagovne znamke so registrirane blagovne znamke njenih lastnikov in so na spletnem mestu uporabljene zgolj v informativne namene.Hvala za čas, ki ste si ga vzeli, da ste prebrali pojasnila na tej strani. Veliko užitkov pri uporabi spletnega mesta.

 

 

 

 

 

 

(C) Copyright 2007, www.vodne-postelje.si, Vse pravice pridržane.